Hoppa till innehåll

Utrensning, del…x..

Utrensning är ett återkommande tema i mitt liv just nu – men det har inte så mycket att göra med dagens bild. Jo kanske ändå –  jag skulle behöva rensa i rabatten där denna regnglittrande perukbuske har sin hemvist. I mitt liv rensas också ogräs. Stundtals har det handlar om kost och energidryck (där tycks avstegen frodas nästan lika fort som ogräset i rabatten), stundtals om gamla prylar.

Dagens rens – och med all säkerhet ganska många dagar fram över – fokuserar på mailen. Varje dag får jag diverse reklammail som jag sällan öppnar utan raderar med omedelbar verkan. Men bara att de dyker upp stör mig. Så mitt projekt just nu är att innan jag raderar dessa mail ”avprenumerera” dem i hopp om att slippa fler. Försöka duger. Och själva genomförandet kräver så minimalt med energi att det snudd på kan genomföras i sömnen.

Men några vackra bilder genererar det inte. För hur kul hade det varit med denna bild överst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *