Hoppa till innehåll

Pigg på utrensning

Idag del den här bilden upp på ”minnen” på Facebook. Då, för åtta år sen, var jag så glad över att ha inhandlat barndomens porslin, ”Pigg”. Men det är med detta som med så mycket annat – vissa saker är bäst som minnen. Så hur vackert jag än tyckte att detta var då – för åtta år sen – och väl egentligen tycker fortfarande, så kan jag konstatera att det stått i en kartong i boden sen vi flyttade.

Och om jag lägger handen på hjärtat – där sprider det inte alls den glädje de förtjänar. Så nu funderar jag på att ta mig i kragen och lägga ut det på Tradera så att det kan glädja någon annan istället. För hur det än är – varför ha en massa saker som står ”bara för att”. Så någon dag skall jag prioritera en försäljningskampanj.

Men just nu skall jag prioritera min skönhetssömn.

Det är en stor dag i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *