Hoppa till innehåll

Att stilla sig

Det blev en lång resa, men med ett smärre apotek i handbagaget tog jag mig över Atlanten. Och lyckades till och med tillfriskna. Att sitta stilla ett halvt dygn var nog precis vad jag behövde. Stillhet är viktigt. Framför allt inombords, och fastspänd i en flygstol är aktivitetsmöjligheterna begränsade.

En ledig dag i går innan utbildningen startade innebar påfyllning av stillhet – i dubbel bemärkelse. Dopp i Stilla Havet. Göra ingenting på stranden. Inte så mycket mer.

Som så många gånger förr kan jag bara konstatera att i det lilla finns det stora. Resten av veckan blir det yoga morgon och kväll, och förhoppningsvis stora små tankar – och kanske tvärt om – där emellan.

En ambition inför 2019 är att utvecklas i denna ädla konst – att stilla mig.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *