Hoppa till innehåll

Reasons for change, part one

Håll med om att det låter lite snyggare med ”reasons for change” än med ”Hur det började”. Eller inbillar jag mig bara? Jag har någonstans läst att det där med rubriker är viktigt i bloggvärlden, så kan jag snitsa till det lite är det väl bra, eller…? Hur som helst har jag funderat en hel del på hur jag hamnade i den här situationen, bloggandes om ett hållbart liv. För det är definitivt inte det jag förväntas göra. Skall jag leva upp till förväntningarna borde jag också i fortsättningen ägna en del av min lediga tid till att skriva vetenskapliga artiklar och annat med meritvärde. Och det blir säkert en del sånt också i fortsättningen. Men inte bara.

Synar jag mina motiv till bloggandet är nog en av de viktigaste anledningarna till att jag tagit det här steget att jag vill bryta mina mönster, hitta tillbaks till lusten att skriva och dela med mig av min kunskap på ett nytt sätt. Jag vill ju gärna tro att det skall bli fler som läser bloggen än de artiklar jag skrivit genom åren. Men det visar sig väl.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *