Hoppa till innehåll

Var är nödbromsen?

Ursäkta, men hur gick det till när hösten kom så plötsligt? Idag har det känts som om hösten i den yttre världen har kommit så mycket längre än vad jag har gjort i mitt huvud, och jag undrar för mig själv om det är jag som är ur led eller tiden?

Regn och rusk i morse gav en förkänning om hösten, men när jag vaknade var det mer ett skönt konstaterande – min trädgård såväl som naturen behöver verkligen vatten. Men på väg till jobbet en stund senare så kan jag konstatera att det fortfarande är så skumt ute att gatlyktorna inne i stan lyser. Hallå!!! Nog för att det är mysigt att kura skymning på kvällarna, men nog vill jag ha ljust när jag kliver upp!

Värst av allt var dock det varsel om stundande vintertider som mötte mig strax innanför entrén på matbutiken. Lussekatter till salu! Till extrapris!!

Kan någon bromsa tiden lite, lite grann så vi f¨r ha en lagom lång, färgsprakande höst att njuta av innan jul?

 

2 kommentarer

  1. Haha lussekatter i september, säljer det verkligen? Semlor kan jag förstå, det är ju så gott ?. Jag älskar hösten och välkomnar den!

    • Lena Lena

      Jag gillar lussekatter – i december. Nu blev jag inte det minsta sugen. Kan de månne ha hittat ett gammalt parti i frysen som de reor ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *